Vijf herfst trends waar je geobsedeerd door bent, maar niet al te praktisch zijn…

In het midden van de herfst zijn er die (ongeveer)twee glorieuze weken waar het weer letterlijk geweldig is. Je gaat waarschijnlijk wandelen in het bos of door het duin, want dit is eigenlijk de enige tijd van het jaar dat zoiets klinkt als leuk om te doen

Tijdens die korte periode van het jaar, kun je eindelijk je gloednieuwe trendy herfstkleding dragen. Maar helaas, die opwinding duurt niet lang, en net zoals de mooie, kleurige herfstbladeren vallen en bruin worden, en jij je nieuwe kattige booties in zal moeten ruilen voor platte waterdichte snowboots.

Wij hebben de vijf meest trendy herfstitems, die niet al te praktisch zijn, (maar wel heel verleidelijk) voor je op een rijtje gezet:

  1. Open-teen booties. Een kruising tussen een sandaal en een bootie. Maar een open teen betekent geen sokken en geen sokken betekent stinkende zomervoeten. En in de winter betekent geen sokken juist blote tenen, dat weer bevriezing betekent. Maar in die perfecte twee weken in de herfst, wanneer het weer net goed is zijn open-teen booties de perfecte keuze!

    schoeisel voor herfst?

  2. Korte leren broeken of rokken. Leer ziet er altijd supercool uit. Leren shorts en rokjes zijn verfrissend als je genoeg hebt van het dragen van girly bloempatronen, maar het is niet zo geschikt, en veel minder verfrissend, om als lange broek te dragen, waarmee je zult druipen van het zweet langs de taille zodra het weer maar ietsjes warmer is dan 15 °C is.
  3. Dunne sjaals. Je kunt ze eigenlijk alleen dragen ze als het tijdens de zomer koud wordt ’s nachts of tijdens die twee magische weken in de herfst. In de winter bieden deze mooie accesesoires net zo veel warmte als een nep-open haard.
  4. Korte truien. Korte truitjes zijn super schattig. Maak een korte top uit trui materiaal, voeg wat mouwen toe, en je bent klaar voor de winter, toch? Niet dus. Wie is dapper genoeg om de buik en rug bloot te laten tijdens de wintermaanden?. Niet echt een aanrader als je een de het winterweer wilt overleven.
  5. Leggings als broek. Weinig dingen zijn zo controversieel als de legging. Ze zijn geweldig om in de herfst te dragen wanneer het te koud is om met blote benen naar buiten te gaan, en je wilt wachten zo lang als je kunt voordat je de onder-het-bed opslagcontainer openen moet, vol winterbroeken die je gedoemd bent te dragen voor de komende zes maanden. Alleen mensen die zo gelukkig zijn om in een land te wonen waar alleen nepwinters zijn, kunnen leggings blijven dragen tot in de diepste, donkerste wintermaanden.